У Харкові рятувальник за 20 тисяч гривень обіцяв “закрити очі” на порушення пожежної безпеки – прокуратура

Фігуранту загрожує до п’яти років позбавлення волі. Про це сьогодні повідомили в прес-службі прокуратури Харківської області.

За даними слідства, співробітник одного з підрозділів ДСНС у Харківській області вимагав від підприємця 20 тисяч гривень. За цю суму фігурант обіцяв бізнесменові “закрити очі” на порушення пожежної безпеки, виявлені в торгово-офісній будівлі на вулиці Університетській. Одразу після отримання хабара чоловіка затримали.

hop_dsns_4.jpg

 

У Харкові пішохід порушив правила та намагався дати хабаря патрульним

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження. Рятувальнику вручили підозру за статтею 369 (“Зловживання впливом”) КК України. Матеріали справи передали до суду. Санкція передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п’яти років.

У Харкові затримали здирників, які намагалися обкласти даниною наркодилерів – поліція

Нагадаємо, раніше в Харкові співробітники Національного антикорупційного бюро викрили суддю під час отримання хабаря. За даними слідства, заступник голови районного суду отримала $4000. За цю суму вона повинна була винести постанову про повернення обвинуваченому $30 тисяч. Розслідування силовики вели з січня нинішнього року.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі