У Харкові рятувальники 3,5 години гасили пожежу на приватному підприємстві

У Слобідському районі Харкова рятувальники загасили пожежу на виробництві. Займання сталося в семиповерховій будові на вулиці Киргизькій, 19. Про це повідомили в пресслужбі обласного управління ДСНС.

У Харківській області рятувальники шість годин гасили масштабну пожежу

Інформація про НС надійшла на гарячу лінію вчора о 23:13, на місце події виїжджали п’ять екіпажів рятувальників, а також штаб пожежогасіння та автомобіль газодимозахисної служби. До моменту їх прибуття палав технічний поверх будівлі, вогонь поширився на площі 25 квадратних метрів. О 00:46 бійці ДСНС локалізували загоряння, а о 2:48 повністю загасили його. В результаті пригоди ніхто не постраждав.

160621-8.jpeg

Фото: ДСНС у Харківській області

Нагадаємо, раніше в Новобаварському районі Харкова стався вибух на території підприємства, що займається виробництвом соняшникової олії. Жертвою НС став чоловік 1997 року народження. Трагедія сталася на вулиці Новомосковській. На місце події виїжджали чотири екіпажі рятувальників. До моменту їх прибуття з’ясувалося, що в металевому ангарі вибухнув резервуар. Будова була повністю зруйнована. В результаті вибуху спалахнула пожежа, вогонь поширився на площі близько 600 квадратних метрів.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі