У Харкові рятувальники близько двох годин гасили пожежу в гаражному кооперативі (Фото)

Інцидент стався в Індустріальному районі. Про це сьогодні повідомили у пресслужбі ДСНС у Харківській області.

Сигнал про подію на вулиці Автогенній, 16 надійшов на спецлінію 10 лютого о 20:06. До місця НП направили три відділення рятувальників на автоцистернах. На момент їх прибуття на території гаражного кооперативу “Вітраж” горів один з боксів, в якому знаходився легковий автомобіль Mercedes 1998 року випуску. Площа пожежі склала 26 квадратних метрів.

У Харківській області через замикання лічильника спалахнув будинок

О 21:47 полум’я вдалося ліквідувати. Жертв та постраждалих в результаті загоряння немає. Зараз співробітники ДСНС з’ясовують причину інциденту.

Отримав опіки рук та ніг: у Харкові під час пожежі постраждав 12-річний хлопчик

Нагадаємо, раніше в Харківській області під час пожежі постраждав чоловік. Побачивши, як загорілися постільні приналежності, господар будинку почав гасити полум’я, але на чоловікові загорівся одяг. До нього на допомогу прийшла сестра, і вони разом загасили загоряння ще до прибуття пожежників. Чоловік отримав опіки верхніх кінцівок.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі