У Харкові рятувальники близько години гасили пожежу на стихійному звалищі

У Слобідському районі сталося загоряння на відкритій території. Про це сьогодні повідомили в пресслужбі ДСНС у Харківській області.

Сигнал про подію на вулиці Вишневій, 40 надійшов на спецлінію 11 червня о 12:20. До місця НС направили два відділення рятувальників на автоцистернах. На момент їх прибуття горіло стихійне звалище.

110621-26.jpeg

 

Під Харковом загорівся будинок, гараж і три автомобілі: потерпілого доставили в лікарню

Площа пожежі склала 20 квадратних метрів. О 13:13 співробітники ДСНС ліквідували загоряння. Жертв і постраждалих у результаті НС немає. Зараз рятувальники з’ясовують причину інциденту.

У Харківській області під час пожежі пенсіонер отруївся чадним газом

Нагадаємо, раніше в Харкові рятувальники близько 12 годин гасили пожежу у швейному цеху. Інцидент стався на території приватного сектора в Немишлянському районі. За даними ДСНС, загорілася будівля на вулиці Карпатській, 2. На момент прибуття рятувальників, вогонь охопив дах, мансардний поверх і внутрішні будови. Вогонь швидко поширювався по тканинах, складеним у приміщенні. Площа пожежі склала 325 квадратних метрів.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі