У Харкові рятувальники гасили пожежу в готельно-спортивному комплексі

НП сталася в Новобаварському районі міста. З будівлі евакуювали шістьох постояльців. Про це 22 лютого повідомили у пресслужбі ДСНС у Харківській області.

Дзвінок про загоряння в триповерховому готельно-спортивному комплексі “Етуаль”, який розташований на проспекті Новобаварському, 91/1, надійшов на пульт рятувальників о 01:03 ночі.

Коли на місце прибули три відділення Служби порятунку на автоцистернах та спецавтомобіль газодимозахисної служби, вогонь охопив підсобне приміщення на цокольному поверсі. Площа пожежі склала 20 м кв.через загрозу задимлення верхніх поверхів рятувальники вивели на вулицю шістьох постояльців готелю.

О 03:19 пожежники повністю впоралися зі стихією. Ніхто не постраждав. За попередніми даними, вогонь спалахнув через коротке замикання електромережі.

Під час пожежі в Харкові врятували 90-річну жінку

Нагадаємо, раніше харківські рятувальники нагородили 16-річного школяра з села друга Старовірівка Красноградського району та його сусіда, які врятували з пожежі дітей. НП сталася вночі 25 грудня. 16-річний юнак прокинувся першим, розбудив бабусю, 13-річну сестру та 9-річного хлопчика, який прийшов у гості, і вивів їх на вулицю. Однак у будинку залишався 8-річний братик, якого хлопець не зміг відшукати. Сусід Василь Чередниченко тричі заходив в палаючий будинок, щоб відшукати хлопчика, і знайшов його без свідомості під ліжком. На вулиці дитина прийшла до тями, після чого всіх врятованих госпіталізували в лікарню з отруєнням чадним газом.

Коментарі