У Харкові рятувальники шукають вибухівку у двох школах

Першими про подію сьогодні повідомили очевидці, опублікувавши фото з місця НП в соціальній мережі. У пресслужбі ДСНС Харківської області кореспонденту Newsroom підтвердили інформацію про інцидент.

У Харківській області поліцейські затримали лжемінера

“Виклик про мінування Харківської школи №11 надійшов на спецлінію о 12:56. Під час обробки сигналу з’ясувалося, що на території міста знаходиться два навчальні заклади з номером 11. Тому фахівці прийняли рішення відправити бригади вибухотехніків за обома адресами. Зараз наші фахівці проводять перевірку в приміщеннях школи та на прилеглих до них територіях”, — розповів провідний фахівець пресслужби ДСНС в Харківській області Дмитро Чайка.

 

У Харкові через повідомлення про вибухівку з будівлі бізнес-центру евакуювали майже 300 осіб

Ймовірно, мова йде про навчальний заклад на вулиці Василя Мельникова, 7 і Харківську санаторну школу №11, розташовану на вулиці Електровозній, 3А. Подробиці події в Службі порятунку пообіцяли надати пізніше.

Нагадаємо, раніше прокуратура передала до суду обвинувальний акт у справі про лжемінування міжнародного аеропорту “Харків”. Зловмисник зателефонував на гарячу лінію “102” та заявив, що повітряна гавань замінована. Під час огляду приміщень силовики не знайшли боєприпасів або небезпечних речовин. Як з’ясували поліцейські, “жартівником” виявився 41-річний житель Харківської області. Чоловік визнав провину і пояснив свої дії впливом алкоголю.

 

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі