У Харкові рятувальники витягли Daewoo, який провалився в яму

У Московському та Індустріальному районах Харкова рятувальники тричі приходили на допомогу водіям, які опинилися в складних ситуаціях. В результаті того, що сталося ніхто не постраждав. Про це повідомили в пресслужбі обласного управління ДСНС.

У Харківській області через сильний снігопад машина швидкої допомоги застрягла в кюветі

На вулиці Гвардійців Широнінців, 43 автомобіль Daewoo Nexia влучив у яму, що утворилася через просідання грунту. На місце події виїжджали бійці ДСНС.

“Зі слів автора, під машиною пішла тріщина в радіусі двох метрів. Довелося викликати рятувальників, які витягли лайбу з водієм”, — написали очевидці в міському Telegram-каналі ХС.

Ще дві машини застрягли на зледенілих ділянках дороги. Так, на вулиці Владислава Зубенка, 36 допомога потрібна була власнику Dacia Logan, а на плитковій — не могли виїхати далекобійники на чотирьох фурах.

 

Нагадаємо, раніше в Харківській області бійці ДСНС допомогли медикам врятувати жінку. За даними рятувальників, 26 грудня на спецлінію надійшов сигнал від фельдшерів швидкої допомоги, які не могли потрапити в будинок до паралізованої 73-річної пацієнтки. Прибувши в селище Куп’янськ-Вузловий, співробітники ДСНС за допомогою спецінструменту в присутності поліції відкрили двері будинку та передали пенсіонерку медикам.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі