У Харкові шість бригад рятувальників кілька годин гасили масштабну пожежу в котеджі

У Шевченківському районі загорівся двоповерховий дерев’яний будинок. Про це сьогодні повідомили в пресслужбі ДСНС у Харківській області.

Сигнал про подію на вулиці Білої Акації, 20/5 надійшов на спецлінію 6 липня о 00:40. До місця НС направили шість відділень рятувальників на автоцистернах. На момент їх прибуття полум’я охопило дах та другий поверх дерев’яного котеджу. Площа пожежі склала 150 квадратних метрів.

060721-2.jpeg 

 

У ТРЦ “Nikolsky” в центрі Харкова сталася пожежа (Відео)

О 04:42 вогнеборцям вдалося ліквідувати пожежу. Жертв і постраждалих немає. Зараз співробітники ДСНС з’ясовують причину інциденту.

Пожежа через комп’ютер: у Харкові вогонь знищив квартиру та пошкодив балкони верхніх поверхів

Нагадаємо, раніше в Новобаварському районі Харкова стався вибух на території підприємства, що займається виробництвом соняшникової олії. Жертвою НС став чоловік 1997 року народження. Трагедія сталася на вулиці Новомосковській. На місце події виїжджали чотири екіпажі рятувальників. До моменту їх прибуття з’ясувалося, що в металевому ангарі вибухнув резервуар. Будівля була повністю зруйнована. В результаті вибуху спалахнула пожежа, вогонь поширився на площі близько 600 квадратних метрів.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі