У Харкові шість бригад рятувальників понад три години гасили пожежу на складі (Фото)

Про це сьогодні повідомили в пресслужбі ДСНС у Харківській області. Сигнал про подію на вулиці Військовій, 20 надійшов на спецлінію 30 вересня о 5:09. До місця НС направили шість відділень рятувальників на автоцистернах та автодрабині. На момент їх прибуття в складській будівлі на другому поверсі горіли текстильні вироби.

Під Харковом спалахнув вогонь на базі відпочинку: постраждали двоє

Площа пожежі склала 150 квадратних метрів. О 8:39 загоряння вдалося ліквідувати. Жертв і постраждалих в результаті НС немає. Зараз співробітники ДСНС і правоохоронці з’ясовують причину інциденту.

300921-7.jpeg

 

У Харкові співробітнику поліції вночі спалили кросовер

Нагадаємо, раніше сталася пожежа на базі відпочинку в селищі Печеніги Чугуївського району. Дерев’яний будинок загорівся близько 6 ранку, в результаті постраждали два людини – 43-річний чоловік і 35-річна жінка. З травмами різного ступеня тяжкості їх доставили в лікарню. Решта вісім людей відмовилися від медичної допомоги й не дали ніяких коментарів з приводу події.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі