У Харкові школярі курили на станції метро (Відео)

Інцидент стався на станції метро “Героїв праці”. Відео, на яке потрапили підлітки, що курили на самій станції, очевидці виклали в соціальних мережах.

Як з’ясувалося, хлопці не реагували на зауваження співробітників метрополітену та втекли.

“Це сталося сьогодні вранці. Оскільки це була кінцева станція лінії, то на ній завжди знаходиться співробітник метро, який перевіряє потяги, що прибувають. Співробітниця побачила те, що відбувається і зробила хлопцям зауваження за те, що вони порушують правила перебування в метро оскільки курять і знаходяться без масок”, – розповів Newsroom прессекретар КП “Харківський метрополітен” Олексій Бітнер.

За його словами, співробітниця станції викликала на платформу поліцію, проте хлопці застрибнули у потяг, що прибув, та втекли.

Фотограф з Німеччини сфотографував Харківську підземку і продає знімки за 260 євро

Нагадаємо, раніше на сайті міськради опублікували дві петиції, пов’язані з метро. Сергій Тимченко запропонував відкрити перехід на станції “Університет”, який не функціонує з кінця 90-х років, а Віктор Журбій поставив чиновникам вимогу заборонити вхід до підземки з їжею та напоями. Для того, щоб будь-яка з цих ініціатив була розглянута секретарем міськради (або новообраним мером), вона повинна зібрати п’ять тисяч голосів.

Коментарі