У Харкові шукають вибухівку в шести школах

У Харкові за допомогою електронного листа і телефонних дзвінків заявили про мінування шести навчальних закладів. Дітей та педагогів евакуювали, після чого школи оглянули правоохоронці. Про це розповіли в пресслужбі міськради.

Мінування “Nikolsky”: адміністрація ТРЦ не пустила поліцію всередину

Сьогодні вранці e-mail з повідомленням про вибухівку отримала школа №153 в Новобаварському районі. Незабаром дзвінки з погрозами надійшли до навчальних закладів №36 (вулиця Алчевських), №59 (Москалівка), №78 (мікрорайон Нові Будинки), №80 (мікрорайон ХТЗ) і №94 (поруч із заводом Малишева). Станом на 12:30 поліція оглянула п’ять шкіл і закінчувала перевірку в шостій. Ніде вибухових речовин не виявили.

Нагадаємо, раніше прокуратура передала до суду обвинувальний акт у справі про лжемінування міжнародного аеропорту “Харків”. Інцидент стався 16 січня. Зловмисник зателефонував на гарячу лінію “102” і заявив, що повітряна гавань замінована. Під час огляду приміщень силовики не знайшли боєприпасів або небезпечних речовин. Як з’ясували поліцейські, “жартівником” виявився 41-річний житель Харківської області. Чоловік визнав провину і пояснив свої дії впливом алкоголю.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі