У Харкові спецназ затримав банду наркоторговців (Відео)

Спецоперація пройшла сьогодні в Харкові. Відео затримання групи чоловіків виклали в міських Telegram-каналах.

“В @StopDangerBot надійшла інформація, що за цією адресою продали неповнолітньому наркотики, який після вживання опинився в реанімації. Хлопці з Hunters перевірили адресу, зробили контрольну закупівлю та спільно з УБН та “Схід”сьогодні всіх затримали”, – написали в соцмережах.

Джерело в правоохоронних органах повідомило кореспонденту Newsroom, що інформація про те, що неповнолітній потрапив в реанімацію, не підтверджується. У “Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф” подібних викликів не надходило. Також наше джерело повідомило, що в різних районах міста проходить затримання осіб, причетних до наркоторгівлі. Офіційну інформацію нададуть пізніше.

У Харкові поліцейські спалили 400 кілограмів наркотиків на п’ять мільйонів гривень (Відео)

Нагадаємо, в Чугуївському районі затримали поліцейського, який продавав заарештованим наркотики прямо в будівлі суду та слідчого ізолятора. Після цього поліцейський контролював, щоб його “клієнтів” не оглядали під час повернення в СІЗО. За свої “послуги” він отримував гроші на місці або через деякий час від родичів затриманих. Під час чергового продажу заборонених речовин співробітника поліції затримали детективи ДБР.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі