У Харкові справу про жорстоке вбивство викладача ЗВО та його подруги передали в суд

У Харкові суд визначить покарання для 22-річного хлопця, якого звинувачують в умисному вбивстві двох осіб, розбої та спробі знищення майна шляхом підпалу. За версією слідчих, харків’янин заздалегідь ретельно спланував вбивство своїх знайомих, щоб заволодіти їхнім майном – грошима і мобільними телефонами. Про це повідомили в пресслужбі прокуратури.

Вагітна дівчина разом з коханцем вбили листоношу: суд виніс парі вирок

Правоохоронці встановили, що підозрюваний з особливою жорстокістю завдав множинні тілесні ушкодження в різні частини тіла спочатку 25-річній дівчині, а потім 29-річному чоловікові. Після вбивства хлопець намагався підпалити квартиру, щоб приховати сліди злочину.

Салтівська окружна прокуратура направила до суду обвинувальний акт щодо харків’янина. Максимальне покарання, яке йому загрожує, – довічне позбавлення волі.

Нагадаємо, трагедія сталася ввечері 2 травня в багатоповерхівці на Салтівці. До чергової частини звернулася мати загиблого чоловіка, яка прийшла провідати пару, але застала обох мертвими. Близькі загиблих розповіли, що вбивця прийшов в квартиру Євдокимова о першій годині ночі. Він нібито завдав Олександру удар, чим позбавив того свідомості, а потім перерізав горло дівчині і встромив їй ножа в серце.

У Харкові дівчина пострілом в серце вбила свого хлопця

За підозрою у вбивстві затримали 22-річного студента Харківського національного університету міського господарства ім. Бекетова. Журналістам вдалося з’ясувалося, що загинули асистент кафедри туризму і готельного господарства цього ЗВО Олександр Євдокимов і його дівчина Євгенія Білевська. Парі завдали 49 ножових ударів: 18 дівчині, чоловікові 31.

У суді підозрюваний розповів, що був з дівчиною в інтимних відносинах і вимушено відбивався від ревнивого суперника.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі