У Харкові сталася пожежа в приватному секторі (Відео)

Повідомлення про подію надійшло рятувальникам 2 лютого о 19:22. Як повідомили в облуправлінні ДСНС, пожежа сталася у дворі приватного будинку в районі перехрестя вулиць Миколи Міхновського (колишньої Ганни) та Шота Руставелі.

У Харкові сталася пожежа на території заводу

На місце події прибули три відділення пожежно-рятувальної служби. У дворі горів дах нежитлової будівлі, вогонь охопив 40 квадратних метрів площі. Відео пожежі виклали очевидці в соцмережах.

За даними облДСНС, пожежу локалізували вже о 19:36, але повністю ліквідувати її вдалося через дві години. Причина загоряння з’ясовується.

Під час пожежі в Харкові врятували 90-річну жінку

Нагадаємо, раніше харківські рятувальники нагородили 16-річного школяра з села Друга Старовірівка Красноградського району та його сусіда, які врятували з пожежі дітей. НП сталася вночі 25 грудня. 16-річний юнак прокинувся першим, розбудив бабусю, 13-річну сестру та 9-річного хлопчика, який прийшов у гості, і вивів їх на вулицю. Однак у будинку залишався 8-річний братик, якого хлопець не зміг відшукати. Сусід Василь Чередниченко тричі заходив в палаючий будинок, щоб відшукати хлопчика, і знайшов його без свідомості під ліжком. На вулиці дитина прийшла до тями, після чого всіх врятованих госпіталізували в лікарню з отруєнням чадним газом.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі