У Харкові студент вбив чоловіка одним ударом та отримав умовний термін

Червонозаводський районний суд Харкова виніс вердикт у справі про вбивство з необережності поруч з міським автовокзалом. Фігурант повністю визнав свою провину. Про це стало відомо з Єдиного реєстру судових рішень.

Одним ударом вбив чоловіка в кафе: харків’янин отримав умовний термін

Інцидент стався 19 травня нинішнього року на вулиці Міхновського, 1. Пізно вночі студент Харківського національного університету імені Коваля посварився з п’яним незнайомцем і вдарив його по голові. Той втратив рівновагу та вдарився головою об асфальт. З місця події чоловіка забрала швидка та доставила в лікарню, але врятувати його не вдалося. Причиною смерті стала важка черепно-мозкова травма з внутрішніми крововиливами.

В ході розгляду харків’янин визнав свою провину. За словами фігуранта, він разом з другом став свідком конфлікту між п’яним перехожим і жінкою. Вона звернулася до них за допомогою. Його товариш посадив жінку на тролейбус, а студент, почувши нецензурну лексику на свою адресу, вдарив опонента в обличчя. Коли молоді люди йшли, чоловік ще був у свідомості.

Забив до смерті товариша через старі образи: прокуратура довела провину чоловіка

За вбивство з необережності суд засудив хлопця до трьох років позбавлення волі із заміною покарання на трирічний випробувальний термін. На цей час вердикт не набув чинності та може бути оскаржений в апеляції.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі