У Харкові студент вдарив ножем військового через місце для паркування

У Харкові в ході конфлікту через паркування у дворі постраждав військовий ЗСУ. Про це розповів у Facebook сам потерпілий Ярослав Дрей.

Напад на нього стався 6 грудня, у День Збройних сил України. За словами Ярослава, в ході суперечки 23-річний студент встромив йому ніж у груди. У відповідь військовий вдарив агресиного молодика в голову, від чого той впав, після чого пропонував гроші і просив не викликати поліцію.

Поліція кваліфікує напад як нанесення легких тілесних ушкоджень. Ярослав Дрей не згоден з цим, зазначає, що глубина порізу сягнула 10-ти сантиметрів у ліву сторону грудних мʼязів, і рану зашивали в реанімації під загальним наркозом.

Студент написав зустрічну заяву через нанесення йому легких тілесних ушкоджень.

У відділі комунікації облУНП повідомили, що до поліції 7 і 13 грудня надійшли заяви від 29-річного і 23-річного чоловіків про отримання тілесних ушкоджень. Заявники повідомляли, що 6 грудня між ними стався конфлікт на парковці, в ході якого один з них отримав різану рану лівої ділянки тулубу, другий – тілесні ушкодження внаслідок заподіяння йому удару кулаком у ділянку голови. Постраждалого з різаним пораненням госпіталізували до лікарні, звідки виписали після надання необхідної медичної допомоги.

За даним фактом дізнавачі відкрили два кримінальних провадження за попередньою кваліфікацією ч. 1 ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Призначено низку експертиз. Досудове розслідування триває.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі