У Харкові студенти загрожують страйком і вимагають перевести їх на віддалення

Студенти Національного технічного університету “Харківський політехнічний інститут” поширюють у соцмережах заяву про намір оголосити страйк і з п’ятниці припинити очне відвідування пар.

Педагоги не зробили щеплення: сотня шкіл та садків у Харківській області пішла на дистанційну

“У ХПІ вмирають і заражаються викладачі. Керівництво це замовчує. У ХПІ все частіше хворіють. Дельта-штам набагато небезпечніший для молодого покоління, ніж попередні штами. Багато студентів не можуть вакцинуватися через неповноліття”, – йдеться у заяві.

Студенти вимагають від ректорату перейти на дистанційну форму навчання, а також перевести невакцинованих викладачів на дистанційну форму із збереженням зарплати замість звільнення.

“Для багатьох ця осінь стане останньою”: Комаровський емоційно закликав українців вакцинуватися

Нагадаємо, в НТУ “ХПІ” попри на те, що вакциновано менше необхідної кількості співробітників, повністю на дистанційку вирішили не переходити. Студенти навчаються у змішаному форматі: великі потокові лекції проходять дистанційно, а практичні та лабораторні – офлайн. Наприкінці вересня Харківський національний економічний університет, Харківський національний педагогічний університет та Харківська державна академія дизайну та мистецтв запровадили дистанційну форму навчання. У Харківському національному університеті ім. Каразіна, юридичному та медичному університетах заявили, що прищепилися понад 80% співробітників, і тому на дистанційку не переходили.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі