У Харкові судитимуть чоловіків, які викрали та катували жертву

Про це 18 червня повідомили в пресслужбі прокуратури в Харківській області.

Прокурори направили до суду обвинувальний акт стосовно чотирьох чоловіків, яких підозрюють у катуваннях, незаконному позбавленні волі та проникненні в чуже житло.

Напад на ломбард у Харкові: поліцейські знайшли грабіжника

Під час досудового розслідування з’ясувалося, що 20 лютого четверо хлопців незаконно проникли на подвір’я приватного будинку в Холодногірському районі міста. Вони напали на господаря домоволодіння, б’ючи, заштовхали його в машину та відвезли в невідомому напрямку. Зловмисники вимагали у нього гроші й постійно били. Через годину нападники висадили його біля сусіднього будинку.

31 березня за місцем проживання підозрюваних провели обшуки. Правоохоронці вилучили зброю, патрони, сльозогінні балончики та наручники. Якщо вину викрадачів доведуть, їм загрожує від п’яти до десяти років ув’язнення.

У Харкові розбійник, який напав на пенсіонера, отримав 8 років

Нагадаємо, раніше в Харкові затримали трьох підозрюваних у розбійному нападі. Фігурантами виявилися жителі Львова та Луцька. За даними слідства, напад стався вночі 19 травня на вулиці Погорєлова. Зловмисники увірвалися в будинок, де в цей час спала 56-річна жінка. Почувши шум, харків’янка прокинулася та побачила злочинців. Її вдарили в обличчя, зв’язали скотчем і катували за допомогою праски. Здобиччю фігурантів стали 60 тисяч євро, 50 тисяч доларів (понад 3,3 мільйона на гривневому еквіваленті), а також золоті прикраси та годинники.

Коментарі