У Харкові судитимуть громадянина В’єтнаму, який вирощував вдома майже 200 кущів конопель

Іноземцю може загрожувати до 10 років тюремного ув’язнення. Про це сьогодні повідомили в пресслужбі прокуратури Харківської області.

За даними слідства, вдома у 38-річного громадянина В’єтнаму, який проживає в Московському районі, силовики під час обшуку вилучили 185 рослин коноплі. Крім цього, правоохоронці встановили, що чоловік незаконно купив і зберігав у квартирі близько двох кілограмів канабісу для подальшого продажу.

 У Харкові патрульний розкладав закладки, перебуваючи на службі, – прокуратура

Слідчі порушили кримінальне виробництво за статтею 307 (“незаконне, виготовлення, придбання або збут наркотичних засобів”) і 310 (“посів або вирощування снодійного маку чи конопель”) КК України. 30 вересня матеріали справи направили до суду. Фігуранту обрали запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. Санкція передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років з конфіскацією майна.

У двох медцентрах Харкова торгували рецептами на психотропи – поліція

Нагадаємо, раніше в гуртожитку ХНУВС співробітники військової прокуратури спільно з поліцією затримали курсанта, якого підозрюють у торгівлі наркотиками. Сержанта затримали на території військового містечка після збуту канабісу “клієнтові”. Силовики встановили, що хлопець зберігав у гуртожитку й систематично збував наркотики, в тому числі й іншим учням.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі