У Харкові судитимуть податківицю з Куп‘янська, яка перейшла на бік росіян

Після захоплення загарбниками Куп’янська податківиця добровільно обійняла посаду «в.о. старшого спеціаліста відділу промисловості та торгівлі» у так званій «Куп’янській ВЦА Харківської області». Як повідомили у пресслужбі Харківської облпрокуратури, поплічниця ворогів вела документообіг і передавала наявні у неї дані платників податків на території Куп’янського району представникам окупаційних військ.

Також зрадниця забезпечила видачу патентів на здійснення підприємницької діяльності і на продаж підакцизних товарів (тютюнові вироби, алкогольні напої тощо). Вказані патенти видавались на платній основі — за умови сплати визначеної суми грошей, що у подальшому забезпечувало їх надходження у фінансові фонди окупаційної влади. 

Здавав окупантам атовців і працівників СБУ: поліцейському з Харківщини оголосили підозру

Підозрювану затримали у листопаді минулого року. Наразі обвинувачена перебуває під вартою.  Справу розглядатимуть у Червонозаводському районному суді Харкова. За держзраду в умовах воєнного стану податківиці загрожує позбавлення волі на строк 15 років або довічне позбавлення волі з конфіскацією майна.

Теги:

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі