У Харкові та області у “любителів швидкості” вилучили 10 машин

У Харківській області виконавча служба взяла участь у боротьбі з перевищенням швидкості на дорогах. У регіоні запустили пілотний проєкт “Гарпун”, який покликаний виявляти водіїв, чиї машини знаходяться в розшуку. Про це повідомили в Східному міжрегіональному управлінні Міністерства юстиції.

У Харкові затримали водія, який ганяв по місту 180 км/год

За останній час силовики разом з держвиконавцями виявили 250 машин, чиїх власників шукали за різні порушення. Десять автомобілів вилучили та доставили на штрафмайданчики. Причому, цей захід застосовували не тільки до любителів “поганяти”, але і до тих, хто був п’яний за кермом. У останніх вилучили Daewoo Lanos і Volkswagen. Крім того, поки діє “Гарпун”, боржники вже заплатили 200 тисяч гривень.

Машину можуть вилучити, якщо відкрито виконавче провадження, а порушник сам не сплатив штраф. Спершу необхідну суму намагаються стягнути з рахунків фігуранта. Якщо необхідної суми на них немає, то арешт може бути накладений на майно боржника. Транспортний засіб можна буде отримати назад після оплати штрафу і супутніх витрат.

Теги:

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі