У Харкові та області запустять ще дев’ять камер контролю швидкості

З 22 жовтня в Україні буде працювати 218 камер автоматичного контролю швидкості. Вісім нових пристроїв з’явиться на трасах Харківської області, ще один – в обласному центрі. Про це заявив перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький.

Патрульні розповіли, де встановлені нові радари TruCAM

У Харкові камеру розмістили на вулиці Героїв Праці 2/48. Вона буде відслідковувати швидкість транспорту при русі в сторону вулиці Ковпака. По чотири нових пристрої “КАСКАД” працюватимуть на трасах Київ – Харків – Довжанський (два в бік Харкова, по одному – в сторону Полтави і Слов’янська) і на дорозі Харків – Сімферополь (три при русі до обласного центру, один – до Мерефі) . Крім того, додатковий пост контролю з’явився між Харковом і Охтиркою.

У Харкові встановили додатковий радар для вимірювання швидкості на дорозі

Нагадаємо, раніше в центрі Харкова водій Maserati зніс світлофор. За словами свідків, водій Maserati Quattroporte на великій швидкості рухався по вулиці Динамівській. Під час повороту на Сумську чоловік не впорався з керуванням, автомобіль з’їхав з проїжджої частини на тротуар і зніс світлофор. В результаті пригоди ніхто не постраждав. Сам водій – зник.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі