У Харкові тимчасово закриють дві станції метро

Обмеження пов’язані з проведенням футбольного матчу на стадіоні “Металіст”. Про це сьогодні повідомили в департаменті інфраструктури Харківської міської ради.

Рух транспорту в провулку Власовському, на вулиці Храмова, на ділянці від Плеханівській до Державінської, буде заборонено 24 жовтня з 17:00 до 24:00. Як повідомили в департаменті, це пов’язано з проведенням футбольного матчу між ФК “Металіст” і “Поділля”.

Харків’яни просять зробити безбар’єрні переходи в підземці

У цей період автобус №260 курсуватиме так:

– залізнична станція “Основа” – вулиці Валдайская – Деповська – Південнопроєктна – проспект Гагаріна – проспект Героїв Сталінграда – вулиці Морозова – Плеханівська – провулок Тарасівський – вулиця Тарасівська – провулок старомосковского – вулиця Броненосця “Потьомкін” – площа Захисників України – проспект Московський – вулиці Польова – Плеханівська – Морозова – проспект Героїв Сталінграда – проспект Гагаріна – вулиці Південнопроектна – Деповська – Валдайская – залізнична станція “Основа”.

У харківській підземці чоловік на милицях впав зі сходів і зламав гомілку

На час проведення матчу станції метро “Спортивна” і “Метробудівників” будуть закриті.

Нагадаємо, раніше на станціях в центрі Харкова відбулися дві НС за добу. О 07:51 лікарі отримали сигнал про подію на станції метро “Площа Конституції”, де стало погано літньому чоловікові. Бригада швидкої допомоги прибула на місце через сім хвилин, однак лише констатувала смерть пасажира. Через годину аналогічний виклик надійшов зі станції “Історичний музей”.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі