У Харкові трамвай зійшов з рейок та зніс огорожу: у ДТП постраждали пасажири (Фото)

Інцидент стався 22 грудня на вулиці Молочній. Першими про подію повідомили свідки, опублікувавши фото і відео з місця НП.

“Моторошний трамвайний дрифт на кінному ринку. Дрифт кар майже розколовся навпіл. Швидка на місці, надає допомогу пасажирці”, — йдеться в повідомленні.

“Пасажирів засипало осколками”: у Харкові вантажівка врізалася в трамвай

У Центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф подробиці інциденту пообіцяли надати пізніше. На місце аварії виїхали правоохоронці. У пресслужбі патрульної поліції Харківської області кореспонденту Newsroom розповіли, що в результаті ДТП постраждали дві людини, їм надають допомогу. Більш детальну інформацію про інцидент у відомстві також пообіцяли надати пізніше.

Як розповіли в пресслужбі Харківської міської ради, за попередньою інформацією, в результаті аварії в однієї з пасажирок трамвая зламані ребра. Причину ДТП встановлюють.

 

Лікарі відкачували 40 хвилин: у Харкові померла дівчина, яка потрапила під трамвай

Нагадаємо, раніше в Харкові водій Hyundai Elantra врізався в стовп біля зупинки громадського транспорту. ДТП сталася 18 листопада на вулиці Валентинівській. Від удару автомобіль загорівся, постраждалого водія витягли з салону очевидці, проте він помер до приїзду медиків.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі