У Харкові у громадянина Нігерії поліцейські вилучили партію наркотиків (Фото)

Фігуранту загрожує до 10 років в’язниці. Про це сьогодні повідомили в пресслужбі “главку”.

За даними поліції, 32-річний громадянин Нігерії в Харкові займався виробництвом наркотиків. Під час обшуку вдома у чоловіка виявили паперові та полімерні пакети з забороненою речовиною, електронні ваги, посуд і пристосування для подрібнення канабісу та інші предмети, які використовувалися для незаконної діяльності.

У порту “Південному” в контейнері з бананами знайшли 60 кг кокаїну

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею 307 (“незаконне виробництво та збут наркотичних речовин”). Санкція передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років. Зараз правоохоронці встановлюю можливих спільників фігуранта.

5.jpeg

 

Амфетамін в пакеті та зарплата криптовалютою: в Харкові затримали наркокур’єра

Нагадаємо, раніше в Харківській області затримали чоловіка, який перевозив наркотики в бороді. На пасажира автобуса зреагував службовий пес Арчі. Відносно порушника митники склали протокол за статтею 483 (“переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю”) МКУ.

 

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі