У Харкові в.о голови ХНУВС імені Кожедуба підозрюють у розтраті 66 тисяч гривень

Зараз вирішується питання про відсторонення від роботи полковника, який тимчасово керує Харківським національним університетом повітряних сил імені Кожедуба. Чоловіка звинувачують у розтраті та службовому підробленні. Про це повідомили в Спеціалізованій прокуратурі у військовій та оборонній сфері об’єднаних сил.

Курсант з Харкова отримав міжнародну премію в британському коледжі ВПС

За даними слідства, підряди на ремонт освітлення на злітно-посадковій смузі та в секторі метання гранат були укладені у 2020 році. Силовики запевняють, що співробітник військового ЗВО допустив розтрату на 66 тисяч гривень.

Слідчі порушили кримінальне виробництво за статтею 191 (“розтрата або привласнення майна”) та 366 (“службова фальсифікація”) КК України. У разі, якщо вина полковника буде доведена, йому загрожує до восьми років позбавлення волі. Зараз правоохоронці направили до суду клопотання про відсторонення чоловіка з посади та обрання йому запобіжного заходу.

Розтрата 2,6 мільйона гривень: ексдиректору “Харківжитлобуд” вручили підозру

Нагадаємо, раніше в Харківській області лісництво купило старий “Урал” майже за мільйон гривень. ДБР запідозрило ексзаступника директора підприємства в розтраті. За даними слідства, держслужбовець в змові з цивільною особою купив службовий автомобіль “Урал” 1983 року випуску за 900 тисяч гривень. При цьому ринкова ціна вантажівки становила лише 425 тисяч. Кримінальне провадження відкрито за статтею 191 КК України (“розтрата майна у великих розмірах”).

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі