Смертельна ДТП за участю кортежу Ярославського: у поліції встановили особу загиблого

Про це сьогодні повідомили в пресслужбі ГУ НПУ в Харківській області.

За даними правоохоронців, загиблим виявився 36-річний житель Чугуївського району. Керівник пресслужби обласного управління поліції Олена Баранник підтвердила Newsroom, що чоловік був раніше судимий. Більш детальну інформацію про загиблого в пресслужбі поліції Харківської області пообіцяли надати пізніше.

Слідчі проводять розслідування за статтями 286 (“порушення правил безпеки дорожнього руху”) та 135 (“залишення в небезпеці”) КК України. Максимальна санкція статей передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років.

Після ДТП з кортежем Ярославського в Харківській області звільнили начальника поліції

Крім цього, 10 лютого поліція внесла дані в ЄРДР за статтею 396 (“приховування злочину”) КК України та вручила підозру чоловікові, який заявив у поліцію про свою причетність до скоєння ДТП. Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Ярославський, допит та Лондон: все, що відомо про смертельну аварію під Харковом

Нагадаємо, раніше на Білгородському шосе, 2 пасажирський автобус MAN протаранив легковий автомобіль ВАЗ-2121. Зіткнення сталося, коли водій “Ниви” виконував поворот, з’їжджаючи з головної дороги на другорядну. В результаті інциденту постраждала пасажирка легкового автомобіля. Медики швидкої допомоги доставили її в лікарню.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі