У Харкові в пункт прийому металолому принесли протитанкову міну

В Індустріальному районі піротехніки розмінували боєприпас. Про це сьогодні повідомили в пресслужбі ДСНС у Харківській області. У пункт прийому металолому на вулиці Волочаївській, 53 місцеві жителі принесли навчальну протитанкову міну ТМ-62.

У Харківській області чоловік розгулював по залізничній станції з боєприпасами

Господар будинку передав повідомлення про знахідку в службу порятунку та поліцію. 27 липня співробітники піротехнічної служби вилучили боєприпас, транспортували його на спецполігон і утилізували. Жертв і постраждалих в результаті події немає.

Вдома у чоловіка, який підірвав себе в центрі Харкова, знайшли склад зброї

Нагадаємо, раніше у дворі мешканки села Шляхове Кегичівського району виявили склад боєприпасів часів Другої світової війни. Жінка продавала цеглу й коли покупці приїхали забирати товар, то виявили під кладкою залізний ящик. У ньому виявилися 39 артснарядів різного калібру та ручну гранату Ф-1.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі