У Харкові вантажівка врізалася в таксі: постраждали дві дівчини

Харківські правоохоронці встановлюють обставини аварії, що трапилася на перехресті вулиці Руставелі та площі Героїв Небесної Сотні. Про це повідомили в пресслужбі обласного управління Нацполіції.

У Запорізькій області винуватець ДТП з підлітками відбувся мізерним штрафом

За попередніми даними, вантажівка Mercedes не пропустила автомобіль таксі. В результаті зіткнення постраждали дві 15-річних дівчини. Пасажирок таксі доставили в лікарню. Після надання необхідної допомоги одну з них відпустили додому, а другу — госпіталізували.

Слідчі поліції відкрили кримінальне провадження за статтею 286 (“порушення правил безпеки дорожнього руху”) КК України. Водієві вантажівки може загрожувати до трьох років обмеження волі.

Фото: ГУ Нацполіції в Харківській області

Нагадаємо, раніше у Львівській області автомобіль злетів з моста в річку. За кермом ВАЗ-2104 перебував 35-річний житель одного з сіл області. Попередньо, він не впорався з керуванням, автомобіль впав у річку. Водій загинув.

Теги:

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі