У Харкові ВАЗ збив пішохода

У Харкові силовики розслідують аварію, в результаті якої чоловік отримав травми. З місця події його забрала машина швидкої допомоги. Про це повідомили в пресслужбі обласного управління патрульної поліції.

Вчора ввечері до правоохоронців звернулися очевидці та розповіли про ДТП на вулиці Полтавський шлях. Як з’ясувалося, водій ВАЗ-21120 збив чоловіка, який переходив дорогу. Постраждалого забрала бригада швидкої допомоги і доставила в лікарню. Обставини того, що сталося і ступінь провини учасників дорожнього руху встановлюють слідчі поліції.

У Харкові біля вокзалу Mercedes збив на смерть пішохода

Нагадаємо, раніше 22-річний поліцейський збив пішохода. 8 січня в поліцію надійшло повідомлення про аварію в Богодухові. Близько 4:40 ранку легковик збив 21-річного пішохода, а водій зник з місця події. Постраждалого доставили в лікарню. Слідчі встановили, що за кермом авто був 22-річний поліцейський батальйону конвойної служби. У той час він був у відпустці і їхав а автомобілі ВАЗ-2113, який належить його батькові.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі