У Харкові ветеран ООС погрожував підірвати себе та колишню дівчину

В Індустріальному районі Харкова правоохоронці затримали хлопця 1997 року народження. Нетверезий зловмисник погрожував підірвати себе і свою колишню пасію. Про це повідомили в оперативному зведенні ХОДА.

Кинув гранату у таксі: підозрюваний постане перед судом

Вчора вночі до силовиків надійшла інформація про НС на вулиці Електровозній. В одній із квартир дев’ятиповерхового будинку знаходився озброєний хлопець. Як з’ясувалося, ветеран Операції об’єднаних сил прийшов помиритись зі своєю колишньою дівчиною. Коли вона відмовила, фігурант дістав гранату та почав погрожувати їй.

Після цього за вказаною адресою прибув спецназ. Переговори з ексвійськовослужбовцем тривали 2,5 години, але в результаті його переконали здатися. О 02:40 хлопця було затримано. Внаслідок того, що трапилося, ніхто з мешканців не постраждав.

Чоловік забарикадувався у квартирі, погрожуючи співмешканці та сусідам підірвати гранату

Нагадаємо, раніше на Харківщині нетверезий чоловік погрожував підірвати бойову гранату в пасажирському автобусі. До Липецького відділу поліції надійшла заява про те, що зловмисник загрожує людям в автобусі “Харків-Чугуїв”. Під час зупинки транспортного засобу у селищі Рогань одному з пасажирів вдалося відібрати у бешкетника боєприпас, після чого громадяни звернулися до силовиків. Внаслідок того, що трапилося, ніхто не постраждав.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі