У Харкові відбудеться футбольний матч між “Шахтарем” і “Монако”

Матч-відповідь раунду плей-офф кваліфікації до групового етапу Ліги чемпіонів між донецьким “Шахтарем” і футбольним клубом “Монако” пройде на стадіоні “Металіст” у Харкові. Відповідну інформацію підтвердили в пресслужбі УЄФА.

Раніше повідомлялося, що “гірники” проведуть матч на столичному стадіоні “Олімпійський”, однак спортивний захід перенесли до Харкова через концерт на честь Дня незалежності України.

Від Луніна до Бесєдіна: топ-5 найдорожчих харків’ян у футбольному світі

Матч відбудеться 25 серпня, початок поєдинку запланували на 22:00. Це буде поєдинок команд в боротьбі за путівку в груповий етап Ліги чемпіонів. Перша зустріч відбудеться 17 серпня на стадіоні “Луї II” у Монако.

У Харкові показали, як виглядає напівзанедбана база “Металіста”

Нагадаємо, харківський мільйонер Олександр Ярославський заявив про відродження “Металіста”, який поступово занепав після продажу клубу втікачеві-олігарху Сергію Курченку. Відновлювати команду вирішили на базі ФК “Метал”, яку створив торік колишній спортивний директор жовто-синіх Євген Красніков.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі