У Харкові відкрили для пасажирів вестибюль станції “Проспект Гагаріна”

У Харківському метрополітені закінчили перевірку та знову відкрили вестибюль для пасажирів. Раніше через підозрілий предмет був частково закритий вихід зі станції “Проспект Гагаріна”. Про це повідомили в Telegram-каналі КП.

Як розповіли в поліції, об 11:38 невідомий залишив у вестибюлі картонну коробку. На місце події виїжджали вибухотехніки та слідчо-оперативна група. Про вміст коробки правоохоронці обіцяють повідомити пізніше.

У Харкові через підозрілий предмет закрили вихід зі станції метро

Нагадаємо, раніше з будівлі Харківської ОДА через інформацію про вибухівку евакуювали 50 осіб.За даними поліції, 4 березня о 12:15 на електронну пошту правоохоронців надійшло повідомлення про те, що у двох будівлях на вулицях Сумській та Мироносицькій закладена вибухівка. Фахівці оглянули 2850 квадратних метрів прилеглої території та евакуювали з приміщень ХОДА 50 осіб. В результаті перевірки ніяких вибухонебезпечних предметів не виявили.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі