У Харкові вилучили автомобіль Mazda у любителя “поганяти” містом

Харківські правоохоронці знайшли чергову машину, господар якої не оплачує штрафи за перевищення швидкості. Після звернення до держвиконавців автомобіль перемістили на штрафмайданчик. Про це повідомили в пресслужбі обласного управління патрульної поліції.

У Харкові та області у “любителів швидкості” вилучили 10 машин

Інцидент стався вчора на Московському проспекті. Копи зупинили автомобіль Mazda, який проходив по базі як розшукуваний. Як з’ясувалося, власник машини неодноразово перевищував швидкість і не оплачував штрафи. Транспортний засіб евакуювали на штрафмайданчик, поки виконавче провадження не буде закрито.

262830132_3110211649261699_124264753175391693_n.jpg

Фото: пресслужба обласного управління патрульної поліції

Нагадаємо, на початку листопада патрульні зупинили яскраво-зелений Audi, водій якого їздив містом на високій швидкості та вісім місяців не міг заплатити штраф у 510 гривень. Водій розповів, що машина належить його бабусі, а він лише іноді бере її, щоб покататися. Перевищення швидкості хлопець пояснив неправильними показниками спідометра. За інформацією представниці управління забезпечення примусового виконання рішень в Харківській області Наталі Король, в регіоні нарахували понад 10 000 боржників, які не сплатили 28 мільйонів гривень штрафів.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі