У Харкові виставили на аукціон частину підприємства Міноборони

Фонд держмайна виставив на онлайн-аукціон склад, розташований на Харківському заводі залізобетонних виробів. Стартова ціна оренди ділянки просто неба – 1101 гривня на місяць. Про це повідомили на сайті ФДМУ.

Ділянка площею 786 квадратних метрів знаходиться на вулиці Великій Панасівській, 220. Там немає ніяких комунікацій, але в наявності тверде покриття. Термін передбачуваної оренди становить п’ять років. Балансоутримувачем складу є підприємство Міністерства оборони “Харківський завод залізобетонних виробів”. Аукціон має відбутися 29 вересня.

“Будинок з градусником”, завод шампанського й обленерго: ТОП-7 об’єктів, які хочуть продати в Харкові

Нагадаємо, раніше в Харківській області занедбаний будинок культури вирішили перетворити в завод. За планами інвестора, після реконструкції там будуть виробляти ліфтове обладнання. Ще рік тому будівля була в аварійному стані та поступово руйнувалося. Його виставили на продаж і після приватизації новий власник вирішив запустити тут виробництво ліфтового обладнання. На заводі буде працювати до 700 осіб.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі