У Харкові вночі на парковці горіли два автомобілі (Фото)

У Київському районі рятувальники близько години гасили пожежу на автостоянці. Про це сьогодні повідомили в пресслужбі ДСНС у Харківській області.

Сигнал про подію на вулиці Валентинівській, 4 надійшов на спецлінію 9 вересня о 03:45. До місця НС направили одне відділення рятувальників на автоцистерні. На момент їх прибуття на території парковки горів автомобіль Infiniti Q50. Вогонь охопив моторний відсік та частину салону. Площа пожежі склала три квадратних метри. Полум’я також зашкодило припаркований поруч Toyota Land Cruiser Prado.

У Харкові патрульний на руках виніс з пожежі 79-річну жінку

О 04:45 рятувальникам вдалося ліквідувати пожежу. Жертв і постраждалих в результаті НС немає. Зараз співробітники ДСНС і правоохоронці з’ясовують причину інциденту.

З річки під Харковом водолази дістали тіло чоловіка

Нагадаємо, раніше на проспекті Тракторобудівників, 108 сталася пожежа, в результаті якого загинув пенсіонер. До моменту прибуття рятувальників вогнем була охоплена площа в п’ять квадратних метрів, горіли особисті речі в квартирі на шостому поверсі. В ході гасіння пожежні виявили тіло чоловіка 1938 року народження. Ймовірна причина загоряння – необережність при палінні.

Теги:

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі