У Харкові вночі згорів легковий автомобіль (Фото)

Інцидент стався в Київському районі. Про це сьогодні повідомили у пресслужбі ДСНС у Харківській області.

Сигнал про подію на вулиці Новоолександрівській, 54а надійшов на спецлінію 18 лютого о 03:10. До місця НП направили два відділення рятувальників на автоцистерні. На момент їх прибуття на парковці горів автомобіль Citroen Berlingo. Площа пожежі склала три квадратних метри.

Під Харковом рятувальники гасили масштабну пожежу в приватному будинку (Фото)

О 03:39 рятувальникам за допомогою піногенератора вдалося ліквідувати полум’я. Жертв та постраждалих в результаті НП немає. Зараз співробітники ДСНС з’ясовують причину пожежі.

У Харківській області вночі горів м’ясний магазин

Нагадаємо, раніше в Харкові у дворі багатоповерхівки згорів легковий автомобіль. Інцидент стався на вулиці Молочній, 34. До місця НП направили два відділення рятувальників на автоцистернах. На момент їх прибуття близько 16-поверхового житлового будинку горів автомобіль Mini Cooper 2015 року випуску. Вогонь охопив передню частину і салон машини. Площа пожежі склала три квадратних метри.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі