У Харкові водій на “Мерседесі” переїхав пішохода

ДТП сталося на вулиці Весніна в центрі міста. Про це повідомили сьогодні у відділі комунікації Головного управління Нацполіції в Харківській області.

Аварія сталася у четвер, 4 березня. За попередніми даними, близько 19:00 автомобіль “Мерседес” наїхав на чоловіка, який переходив дорогу у недозволеному місці. 62-річний водій поїхав в місця аварії, проте пізніше повернувся. Як з’ясувалося, постраждав 36-річний харків’янин, який знаходився в нетверезому стані. З травмами його доставили до лікарні. Медики надали йому необхідну допомогу та відпустили.

Правоохоронці зареєстрували інформацію про подію в Харківському районному управлінні поліції №1. Зараз слідчі вирішують питання про відкриття кримінального провадження.

Нагадаємо, раніше в Красноградському районі Харківської області під колесами загинув 69-річний чоловік. Тіло жертви виявили на узбіччі дороги в селі Піщанка. Правоохоронці з’ясували, що пішохід ішов по краю дороги назустріч транспортному засобу. Після зіткнення водій зник. Поліцейським вдалося за годину знайти ймовірного винуватця трагедії. Як показала експертиза, 26-річний житель Краснограда був п’яний на момент скоєння ДТП.

Коментарі