У Харкові водія тролейбуса оштрафували на 17 тисяч за зайвих пасажирів

Червонозаводський районний суд Харкова виніс вердикт у справі про порушення карантину в громадському транспорті. Водій на засідання не прийшов, його адвокат попросила закрити справу. Про це стало відомо з Єдиного реєстру судових рішень.

Безсилля поліції: жоден з 34 порушників карантину не заплатив штраф

Як стало відомо, 29 вересня патрульні зупинили на проспекті Гагаріна тролейбус, що їхав по 49-му маршруту. У салоні знаходився 51 пасажир, хоча сидячих місць всього 32. Правоохоронці склали на водія адмінпротокол за порушення правил карантину.

В ході розгляду чоловік не визнав провини, а його адвокат зажадала закрити справу, оскільки поліція не надала доказів правопорушення. Однак ця інформація не підтвердилася. У якості доказів були додані записи з боді-камер поліцейських. В результаті водія громадського транспорту визнали винним у порушенні карантину і засудили до штрафу в 17 тисяч гривень. Рішення може бути оскаржене протягом десяти днів.

“Ще один Єнгібарян”: у Харкові онук Академіка нахабно порушив правила (Відео)

Нагадаємо, раніше в Харкові склали протокол на водія маршрутки. За даними правоохоронців, 17 жовтня на проспекті Льва Ландау копи зупинили пасажирський мікроавтобус  I-VAN. Під час перевірки поліцейські з’ясували, що водій транспортного засобу порушив правила карантину. Так, в салоні маршрутки знаходилися 29 пасажирів, а згідно з правилами, чоловік міг перевозити 21 людину.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі