У Харкові впала стіна будинку: загинув чоловік

У Московському районі Харкова сталася НП, жертвою якої став 51-річний житель Сум. Чоловік загинув під завалами. Про це повідомили в пресслужбі обласного управління Нацполіції.

Смерть немовляти та стіна, що впала: ТОП-5 пригод, якими запам’яталися свята в Харкові

Сьогодні о 09:46 до правоохоронців надійшла інформація про трагедію на площі Фейєрбаха. На місце події виїжджали співробітники ДСНС та слідчо-оперативна група.

Як з’ясувалося, в нежитловій будівлі під час реконструкції обвалилася стіни та під завалами загинув будівельник з сусіднього регіону. Зараз поліція встановлює всі обставини того, що сталося.

Під Харковом обвалилася стіна пам’ятки архітектури: територію захистять для безпеки пішоходів

Нагадаємо, раніше в Харкові обвалилася стіна офісної будівлі на проспекті Гагаріна. Пізніше в мерії повідомили, що дозволів на будівництво біля заводу “Оргтехніка” не видавалося. За інформацією “Харківського антикорупційного центру”, підрядником реконструкції нежитлових приміщень офісної будівлі по проспекту Гагаріна, 20, де стався обвал, є ТОВ “Констракшнгрупп”.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі