У Харкові врятували кішку, що застрягла на антені на восьмому поверсі

Рятувальна операція пройшла на вулиці Олімпійській, 25. Про це повідомили в співтоваристві “Порятунок тварин Харків” на Facebook.

Під Харковом волонтери дістали з 15-метрового колодязя кішку

Коли в кімнаті нікого не було, кішка вийшла на балкон та вискочила у відкрите вікно, де опинилася на тонкій антені супутникової тарілки поверхом нижче – на восьмому поверсі. Поки господарі шукали допомоги для кішки, Міла протрималася так три години. Складність полягала в тому, що з восьмого поверху її не дістати, тому що вікна балкона знаходяться лівіше тарілки, а сама тарілка розгорнута в протилежну сторону.

Господиня кішки хотіла найняти висотних робітників, але відгукнулися сусіди. Разом з волонтерами вони придумали таку схему: рятувальник на дев’ятому поверсі обережно намагається дістати кішку петлею, нижче стоїть людина з сачком, а внизу, на землі – чотири людини з натягнутою ковдрою.

“Коли нам знадобилася квартира на 7 поверсі для підстраховки, власника не було вдома. Вдалося з ним зв’язатися. Дізнавшись ситуацію, чоловік повернувся додому та взяв участь у рятувальній операції. Найважливіше було не налякати Мілу, та зробити все дуже обережно. Вона і так сиділа на тонкій антені. Всі сусіди були готові на своїх позиціях. Але, на щастя, підстраховка не знадобилася. Мілу зняли петлею”, – розповіли волонтери.

У Харкові врятували від агресивних підлітків цуценят у мішку та шукають їм господарів

Нагадаємо, раніше в Харкові врятували кота, який три дні просидів у вентиляційній шахті. Щоб врятувати тварину, волонтерам довелося пробурити дірки в декількох квартирах на різних поверхах.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі