У Харкові виділили кошти на ремонт будинків на Північній Салтівці

Управління з будівництва, ремонту та реконструкції Харківської міськради за два місяці 2024 року перерахувало підрядникам понад 41 мільйон гривень за відновлення постраждалих під час повномасштабної війни багатоповерхівок. Про це повідомили в Харківському антикорцупційному центрі, посилаючись на дані порталу публічних закупівель.

Найбільше коштів отримав основний підрядник відбудови міста Харкова – ПАТ “Трест-Житлобуд-1”, який належить члену виконкому міськради Олександру Харченку. Управління перерахувало “Житлобуду-1” понад 38 млн грн за два місяці. Здебільшого це гроші на ремонт будинку по вулиці Дружби Народів, 223.

Угоду на ремонт цього будинку підписали наприкінці січня 2024 року. Вартість робіт має скласти 53,3 млн грн. За неповний місяць на відновлення цього будинку “Житлобуд-1” перерахували 33,6 млн грн. Це всі гроші, заплановані на роботи у цій багатоповерхівці на 2024 рік.

Також “Житлобуд” отримав 1,9 млн грн на ремонт будинку по вулиці Наталії Ужвій, 108, а ще 560 000 гривень за ремонт будинку по вулиці Великій Кільцевій, 132.

Окрім основного підрядника, управління перерахувало 1,8 млн грн за роботи з відновлення багатоповерхівки по вулиці Героїв Праці, 38 ТОВ “Центр будівельної комплектації”. Решта підрядників отримали незначні суми.

Також ХАЦ повідомив, що майже 700 мільйонів гривень планується витратити на відновлення чотирьох постраждалих будинків на Салтівці.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі