У Харкові з верхніх поверхів викинули двох кошенят: поліція шукає шкуродерів

У Основ’янському районі Харкова правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом вбивства двох кошенят. Зараз вони встановлюють, хто міг бути причетний до злочину. Про це повідомили в пресслужбі обласного управління Нацполіції.

У Харкові утворилася черга з охочих покарати шкуродера

Раніше в Telegram-каналі “ТРУХА” з’явилися фото і відео з мертвими тваринами. За словами автора, кошенята знаходилися на відстані восьми метрів від будинку на вулиці Грозненської, а значить не могли випасти самостійно. Пізніше був опублікований ще одна запис. На ньому видно сам момент падіння, причому обидві тварини були викинуті одночасно.

Сьогодні в поліції повідомили, що слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею 299 (“жорстоке поводження з тваринами”) КК України. У разі, якщо шкуродерів вдасться знайти, їм загрожує до трьох років позбавлення волі.

У Харківській області співробітник лісгоспу відкрив вогонь по собаках

Нагадаємо, раніше Комінтернівський районний суд Харкова виніс вирок чоловікові, який викинув двох кошенят з балкона 12 поверху. Правоохоронці виявили біля сміттєвого контейнера на проспекті Героїв Сталінграда, 1 мертвого кошеняту, а поруч – ще одного з серйозними травмами. По гарячих слідах поліцейські встановили підозрюваного: ним виявився 27-річний місцевий житель, який був п’яний в момент скоєння злочину. Пізніше потерпіле кошеня померло у ветеринарній клініці. За жорстоке поводження з тваринами суд засудив жителя Харкова до п’яти років позбавлення волі.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі