У Харкові з вікна багатоповерхового будинку випала жінка (Відео)

Трагедія сталася в Московському районі. Першими про подію на Салтівському шосе, 137а повідомили очевидці, опублікувавши відео з місця трагедії. За словами свідків, з вікна на 10 поверсі випала жінка.

У Центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Newsroom підтвердили інформацію про інцидент.

 

Харків’янка викинулася з вікна квартири на восьмому поверсі

“Виклик на спецлінію надійшов 29 грудня о 06:23. На момент прибуття медиків близько 16-поверхового будинку на землі лежала жінка була без ознак життя. На вигляд їй близько 40 років. З якого поверху вона випала поки встановити не вдалося”, — розповів керівник Центру Віктор Забашта.

16-річна школярка в гостях випала з вікна: у дівчини перелом хребта

У пресслужбі ГУ НПУ в Харківській області подробиці інциденту пообіцяли надати пізніше.

Раніше в Харківській області багатодітна мати намагалася вибратися з квартири через вікно і впала. 38-річна жінка була у співмешканця. До нього прийшли гості, які нібито не давали постраждалій вийти з квартири. Вона намагалася спуститися через вікно, прив’язавши простирадло, але впала. В результаті падіння отримала важку травму хребта.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі