У Харкові за добу патрульні затримали двох водіїв з підробленими правами (Фото)

Про це сьогодні повідомили в пресслужбі патрульної поліції Харківської області.

За даними правоохоронців, 22 грудня на вулиці Академіка Павлова за порушення ПДР копи зупинили автомобіль ВАЗ. Під час перевірки документів поліцейські помітили сліди підробки — бланк був виготовлений недрукованим методом та не мав необхідних захисних елементів.

У Харкові маршрутка проїхала на червоний: поліція знайшла та оштрафувала водія

 

photo_2021-12-23_10-11-03.jpg

Аналогічний випадок стався на проспекті Московському. За порушення ПДР патрульні зупинили автомобіль Ford. У свідоцтві про реєстрацію транспортного засобу копи також виявили ознаки фальсифікації. Крім цього, на кузові машини був частково стертий номер.

У Харкові оштрафували водія, який проїхав на червоне світло

 

photo_2021-12-23_10-11-04.jpg

На обидва випадки виїжджала слідчо-оперативна група. Наразі правоохоронці з’ясовують обставини порушень.

Нагадаємо, раніше в Харкові патрульні оштрафували водія міського автобуса, який грубо порушив правила руху. У мережі з’явився відеозапис, на якому зафіксовано як водій муніципального автобуса Karsan під час розвороту перетнув дві суцільні лінії. Патрульні розшукали порушника та склали стосовно нього постанову за статтею 122 (“перевищення встановлених обмежень руху”) КУпАП.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі