У Харкові залишилося підключити до опалення менше 15% будинків – мерія

“Харківські теплові мережі” підключили опалення більш ніж у п’яти тисячах житлових будинків. За офіційними даними, за добу опалення отримують до тисячі об’єктів. Про це повідомили в пресслужбі мерії.

Стало відомо, коли в житлових будинках Харкова включать опалення

Нагадаємо, опалення в Харкові почали підключати ще 6 жовтня. За перший тиждень, стверджують у міськраді, тепло отримали школи, лікарні та інші об’єкти соціальної інфраструктури. Після цього, з 14 жовтня, опалення включили в житлових будинках. Зараз, за ​​даними чиновників, підключені 5366 будинків або 85,5% від загальної кількості.

При цьому в мережі можна знайти численні скарги харків’ян на відсутність тепла або ледь теплі батареї. Про це пишуть мешканці вулиць Великої Панасовської, Полтавського шляху, частини Московського проспекту.

Головним по ЖКГ у Харкові хоче стати чиновник з мільйонами заощаджень і допомогою з безробіття

Нагадаємо, завтра Павлово Поле чекає масштабне відключення гарячої води. З 08:00 до 21:00 комунальники обіцяють ремонтувати ділянку тепломагістралі на вулиці Космонавтів, 4. Через це без гарячої води залишаться мешканці 59 будинків. Відключення торкнеться проспект Науки, вулиці 23 Серпня, Дерев’янко і Балакірєва.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі