У Харкові заступник голови облради вніс заставу у 4,7 мільйона гривень – ЗМІ

Андрій Малиш, якого підозрюють у вимаганні великого хабаря від директора комунального підприємства в Лозовій, вийшов на свободу зі слідчого ізолятора. За нього була внесена застава у 4,7 мільйона гривень. Про це повідомляє “Дзеркало тижня” з посиланням на Спеціалізовану антикорупційну прокуратуру.

У Харкові співробітники СБУ затримали прикордонника

За даними САП, потрібна сума була внесена на казначейський рахунок у середу. У той же день заступник голови Харківської облради покинув стіни СІЗО.

Раніше силовики повідомили деталі справи про вимагання. За їхніми даними, один із заступників голови обласної ради вимагав 1,05 мільйона гривень від директора комунального підприємства. Натомість чиновник обіцяв чолі КП зберегти свою посаду. Роль посередника виконував адвокат. Затримали обох фігурантів під час отримання останнього траншу в розмірі 350 тисяч гривень.

Побиття та вимагання: підозрюваних патрульних не відсторонено від роботи

Нагадаємо, раніше в Умані поліцейський намагався з’їсти 500 доларів хабаря. Фігурант вимагав 2000 доларів за повернення вилученого у заявника автомобіля Audi А6. 15 червня близько 16:00 старший дізнавач СД Уманського РУП ГУ НП у Черкаській області під час зустрічі із заявником, отримав від нього частину неправомірної вигоди в розмірі $500, після чого був затриманий. З метою уникнення кримінальної відповідальності та знищення доказів затриманий намагався з’їсти отримані гроші.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі