У метрополітені Харкова розповіли, як працюватиме підземка в новорічну ніч

В останній день року, 31 грудня, Харківський метрополітен перевозитиме пасажирів у звичному режимі роботи – з 5:30 до 21:30. На час проведення святкових концертів електропоїзди курсуватимуть Салтівською лінією без зупинки на ст. м. «Університет» (час поновлення висадки та посадки пасажирів на станції може коригуватися в залежності від змін у розкладі заходів). Про це повідомили у КП “Харківський метрополітен”.

Мешканцям, котрі планують відвідати свято в метро, нагадують, що на території метрополітену заборонено знаходитися у стані алкогольного або наркотичного сп’яніння, приносити та розпивати алкогольні напої, палити та використовувати піротехнічні засоби (петарди, феєрверки, хлопавки, бенгальські вогні тощо).

Після 21:30 ст. м. «Університет» буде зачинена для обслуговування пасажирів. З 23:00 до 5:00 у Харкові діятиме комендантська година.

Нагадаємо, що харків’яни зможуть зустріти 2023 рік на станції метро «Університет», де встановлено головну ялинку міста. Прийти на станцію потрібно буде до початку комендантської години.

Теги:

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі