У Харкові засудили “автохама”, який обстріляв іншого водія

Московський районний суд Харкова виніс вердикт у справі про конфлікт на дорозі, що закінчився стріляниною. Фігурант частково визнав свою провину, але стверджував, що не він першим порушив правила дорожнього руху. Про це стало відомо з Єдиного реєстру судових рішень.

Чоловік вистрілив у малолітнього сина свого недруга: суд виніс вирок

За даними слідства, двоє чоловіків не поділили 18 травня 2020 року. Водій Honda Civic під час маневру на вулиці Героїв Праці порушив ПДР і створив небезпеку для автомобіля Renault Sandero. Через деякий час машини знову зустрілися на дорозі. Чоловік, який перебував за кермом “японця”, вихопив револьвер під патрони Флобера та двічі вистрілив у вікно опонента. На щастя, ніхто не постраждав.

В ході розгляду підприємець частково визнав свою провину. За словами фігуранта, водій кросовера кілька разів підрізав його з обох сторін. Тому він дістав пістолет і вистрілив. Однак потерпілий не підтвердив версію стрілка та розповів, що йому виплатили 2400 гривень матеріальної шкоди.

У Харкові конфлікт іноземців закінчився стріляниною з трьома постраждалими

За хуліганство із застосуванням зброї суд засудив харків’янина до чотирьох років позбавлення волі з дворічним випробувальним терміном. Його також зобов’язали компенсувати потерпілому моральну шкоду – у розмірі 20 тисяч гривень. Наразі вердикт не набув чинності та може бути оскаржений в апеляції.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі