У Харкові зіткнулися фургони: одна з машин вилетіла в кювет (Фото)

В результаті ДТП постраждала жінка. Про це сьогодні повідомили в пресслужбі патрульної поліції Харківської області.

Аварія на Шевченка: рятувальники дістали жінку з авто, що звалилося в котлован

За даними правоохоронців, 10 лютого близько 08:00 на проспекті Гагаріна, 354 зіткнулися два автофургони — ГАЗ АС і ГАЗ 3302. Після зіткнення одна з машин вилетіла в кювет.

В результаті ДТП постраждала пасажирка ГАЗ 3303. Медики швидкої допомоги доставили її в лікарню. На місце інциденту виїжджала слідчо-оперативна група. Наразі правоохоронці з’ясовують всі обставини аварії.

У Харкові BMW врізався в паркан: рятувальники дістали з машини двох людей

Нагадаємо, раніше під Харковом в районі повороту в селище Рогань автомобіль Nissan з’їхав у кювет та врізався в дерево. Від удару ствол впав на дах авто і заблокував всередині двох жінок. Рятувальники за допомогою спецінструменту звільнили двері кросовера і допомогли водійці та пасажирці вибратися з автомобіля. Обох жінок з травмами медики швидкої допомоги доставили їх до лікарні.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі